Ljubušak Tomislav Madžar odlučuje o Balićevom nastupu u prvom krugu Eura u Srbiji

Ljubušak Tomislav Madžar odlučuje o Balićevom nastupu u prvom krugu Eura u Srbiji
Naime, na toj utakmici Ivano Balić ozlijedio je prepone i zbog te je ozljede trenutačno njegov nastup na Europskom prvenstvu u Srbiji vrlo upitan.

Zanimljivo je da Ivano od 2003. do sada nije propustio ni jedno veliko natjecanje. Slavko Goluža, izbornik hrvatske reprezentacije, uporno je proteklih dana izbjegavao odgovore na pitanja što je s Balićem.

- Pitajte liječnike - bio bi uvijek spreman odgovor našeg izbornika.

A liječnici bi uglavnom šutjeli. Ili ne žele ništa reći ili im je rečeno da ništa ne govore. Možda se boje jer su novi u reprezentativnom stožeru. Naime, dugogodišnjeg liječnika muške rukometne reprezentacije Mladena Miškulina zamijenio je Tomislav Madžar.

- Ivano je zajedno s Dragom Vukovićem radio po posebnom programu. Moram razmišljati i pripremiti momčad za Island kao da njih dvojice neće biti - rekao je na jednoj konferenciji za novinare Slavko Goluža.

Ivano je počeo ozbiljnije trenirati i do odlaska reprezentacije u Srbiju (subota) znat će se hoće li moći pomoći reprezentaciji. Neće biti iznenađenje ne bude li prijavljen za prvi krug i propusti li prve tri utakmice, da bi eventualno bio spreman za drugi krug u kojem Hrvatsku čekaju odlučujuće utakmice s Francuskom i Španjolskom za ulazak u polufinale.

Izvor:sportal.hr