FOTO  KSS Kielce -HŽRK Zrinjski 25:27

Plemkinje su zaslužile pobjedu u jednom dramatičnom susretu u kome se pobjednice nisu znale sve do zadnje minute. Prvi dio počeo je izjednačenom igrom i ekipe su se izmjenjivale u vodstvu. Pred kraj poluvremena Plemkinje ubacuju u brzinu više i na odmor su  otišle sa prednošću 14:11.

Drugo poluvrijeme gošće otvaraju puno bolje i prave razliku od 5:0, te tako prelaze u vodstvo. Sredinom drugog dijela Plemkinje uspijevaju poravnati na 19:19. Do kraja utakmice prvo su gošće bile u prednosti, a u zadnjim minutama, kao i u prvom dijelu Plemkinje su ubacile u brzinu više i na kraju zasluženo slavile rezultatom 27:25.

Rukometašice Zrinjskog odigrale su odličnu utakmicu, a epitet najbolje ipak pripada vratarki Blaženki Pandža koja je večeras začarala svoja vrata.

Na kraju moramo napisati da je našoj ekipi bilo onemogućeno fotografiranje na terenu, a djelatnici osiguranja su objasnili da je to zahtjev delegata. Sve to bi bilo uredu da na parketu nije bio fotograf iz Poljske koji je nesmetano fotografirao cijelu utakmicu.

hercegovina.info