FOTO  Humanitarni susret: HRK Široki Brijeg-RK Dubrovnik 36:38

Kako ste mogli ovih dana pročitati u medijima, radi se o jednom velikom projektu pomoći Domu za djecu s poteškoćama u fizičkom i/ili psihičkom razvoju "Marija Naša Nada" iz Širokog Brijega pod nazivom "Pomozimo jednom djetetu". Stoga je Uprava HRK Široki odlučila organizirati humanitarnu utakmicu te tako pomoći djeci Doma.

Hrvatski rukometni klub Široki i sam ima financijskih problema, no unatoč tomu, u klubu je odlučeno organizirati ovaj, možemo slobodno reći, rukometni spektakl u Širokom Brijegu te dati svoj doprinos i ukazati svima na probleme s kojima se susreću roditelji i djeca doma Marija Naša Nada. Skoro 1400 prodanih ulaznica govori da je veliki humanitarno - rukometni spektakl uspio.

Iako je Široki cijelo vrijeme bio u zaostatku pred kraj utakmice došli do prednosti koju nažalost nisu iskoristili i poraženi su rezultatom 36:38. HRK Široki su predvodili Frano Slišković sa 11, Ivan Šaravanja je postigao 8, a Mladen Mandić 7 pogodaka. Dubrovnik su do pobjede vodili Lukežić sa 9 i Radić sa 7 pogodaka.

Domu Marija Naša Nada možete pomoći već sada pozivom na broj 092 880 832 donirate 1 KM.