Izviđač uvjerljivo porazio Zrinjskog

Ni jedna ni druga momčad, u večerašnjoj prijateljskoj rukometnoj utakmic,i nisu nastupile u kompletnom sastavu. Prema kazivanju Damira Saltarića, trenera Zrinjskog, u njegovoj momčadi nedostajalo je par povrijeđenih igrača dok u momčadi "Skauta" zbog povreda nisu nastupili Čolak, Ilić i Mucić.

"Akademci" Grbavac, Ereš, Milas, Pavlak i Čuljak dobili su priliku da zaigraju u večerašnjoj utakmici i potvrdili su da bi vrlo brzo mogli biti ozbiljni kandidati za priključenje prvoj momčadi Izviđača. "Skauti" su od samog početka bili uvjerljivi i samo je bilo pitanje s kojom razlikom će poraziti svoga protivnika. Na kraju pobjeda je iznosila 16 gola razlike koja je ostvarena ravnomjerno, u svakom poluvremenu po osam golova.

Osobito dobro partiju pružio je vratar Benjamin Burić koji je u prvom poluvremenu skupio 16 obrana, te sedamnaesto godišnji Ante Grbavac koji je postigao 6 pogodaka. Iako je ovo bila prijateljska utakmica navijačka skupina "Skauti" je i ovaj put bila na tribinama vatreno bodreći svoje ljubimce.

HRK Izviđač Mi GRUPA - HMRK Zrinjski 40:24 (18:10)
Ljubuški, 15.01.2011. godine.
Gradska športska dvorana.
Gledatelja 150.

izvidjac.com