Izviđač Mi Grupa - Sutjeska 29:27

Sam tijek prvog poluvremena nije nagovještavao burnu završnicu utakmice. Naime "Skauti" su od početka utakmice diktirali tempo da bi se na poluvrijeme utakmice otišlo s visokih 18:13 za Izviđač Mi Grupa. Sjajan je na vratima bio Milan Tolić s 10 izvrsnih obrana u prvom dijelu i Delić s pet zgoditaka do ozljede u prvom dijelu utakmice.

Početak drugog dijela je donio probleme za momčad iz Ljubuškog i već u 39. minutu susreta gosti iz Nikšića dolaze do remija, bilo je 19:19. Na vratima Izviđača u tim trenucima je bio Burić koji je također sjajno otvorio drugo poluvrijeme s četiri obrane, ali momčad Izviđača je u tim trenucima napravila dosta grešaka u tranziciji iz faze obrane u fazu napada, što iskusniji gosti koriste i drže utakmicu neizvijesnu do samog kraja.

Ali ipak na kraju utakmice sjajna obrana Tolića i zgoditak Matića "Skauti" riješavaju utakmicu u svoju korist rezultatom 29:27.

Zanimljivo je da su gosti imali deset sedmeraca, a domaći 4. Što se tiče isključenja na dvije minute obadvije ekipe imali su po šest.

Utakmicu su izvrsno sudili Kolevski i Krkačev iz Makedonije.

Ljubuski-online