Ilija Puljević: Izviđač je postigao izvrsne rezultate ove jeseni

Ilija Puljević, HRK Izviđač
Samo pet pobjeda zabilježila su sva tri bh. predstavnika u 12 kola, što je podatak za brigu. Izviđač je slavio tri puta, Borac dva, a Sloga, aktualni prvak BiH, nijednom.

S obzirom na sve probleme s kojima se klub susretao, Ilija Puljević, trener "skauta", zadovoljan je rezultatima. "Može se reći da smo postigli izvrsne rezultate. Kompletirali smo tim tek 1. rujna, dakle, u zadnji čas. Nakon trećeg kola ostali smo bez Dejana Malinovića, koji je morao na operaciju, a on nam je jedini ljevak u vanjskoj liniji. Ostali smo na tri vanjska igrača i zaista je bilo naporno za momke. Uz to smo najmlađa momčad lige, tako da sam zaista zadovoljan. Zbog navedenih razloga neke utakmice jednostavno nismo mogli privesti kraju u našu korist. Imamo mali fond igrača da bismo držali visok ritam svih 60 minuta. Na primjer, sa Brestom smo imali fantastičnih 25 minuta i vodili smo 13:6, ali smo kasnije izgubili zbog slabe rotacije", priča Puljević i nastvalja:

"U Europi smo ostvarili cilj i eliminirali turski Mili. Da nam je trebalo, pobijedili bismo u utakmici u Ankari. No, bilo je jasno da smo prošli, pa su se igrači nesvjesno okrenuli narednom susretu. Za proljetni dio sezone trebalo bi dovesti nekoliko osvježenja za ekipu. Prije svega, u vanjskoj liniji."

hercportal.info