Igor Vori nominiran za najboljeg rukometaša svijeta

Igor Vori nominiran za najboljeg rukometaša svijeta

Jedan od najboljih hrvatskih rukometaša Igor Vori nominiran je za najboljeg rukometaša svijeta za 2009. godinu u službenom izboru Međunarodnog rukometnog saveza (IHF).

Na službenoj internetskoj stranici IHF-a www.ihf.info svi zainteresirani mogu hrvatskom pivotu dati svoj glas, te mu tako omogućiti osvajanje ove laskave titule.

Nominacije je radila stručna komisija IHF-a, a Vorijevi protukandidati za najboljeg u prošloj godini su poljski vratar Slavomir Szmal, te francuski srednji vanjski Nikola Karabatić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam i počašćen ovom nominacijom bez obzira na ishod glasovanja. Već i to što sam nominiran mi znači jako puno, svojevrsni dokaz da to što sam radio čitav život nije bilo bez veze. Eto, osim rezultatskih uspjeha i medalja, uloženi trud vraća mi se i na ovaj način", rekao je Igor Vori.

Kod rukometašica su nominirane Francuskinja Alison Pineau, koja igra na poziciji srednjeg vanjskog, lijevi vanjski ruske reprezentacije Ljudmila Postnova, te norveška golmanica Katrine Lunde-Haraldsen.

Glasuje se isključivo putem interneta, a svi zainteresirani mogu glasovati do 22. svibnja kada će biti proglašeni najbolji rukometaš i rukometašica za prošlu godinu.

hina