IGOR KARAČIĆ Prije dvadeset godina smo trčkarali upravo na ovom betonu

Doček rukometaša u Mostaru
Emilio Perić / hercegovina.info

"Prava sportska obitelj! Karačići su na ovo Europsko prvenstvo doveli dvije reprezentacije, a jednu od njih u finale", najavio je voditelj Ante Sesar najboljeg srednjeg beka prvenstva - Igora Karačića.

Nakon što se zahvalio svim prisutnima, prisjetio se svojih samih početaka:
"Moram naglasiti jednu stvar koja me potakla kada sam vidio ovo igralište. Još prije dvadesetak godina smo Marino i ja svoje prve rukometne korake zabilježili na ovom igralištu. Trčkarali smo na ovom betonu koji tada nije bio tako dobar kao sada. I evo, nakon dvadeset godina smo doživjeli da nas naš Mostar ovako dočeka. Hvala vam od srca!", poručio miljenik navijača Igor Karačić.

https://www.instagram.com/tv/B72z_a9JOzR/?igshid=10chall7bkdes

Ovaj doček i uspjeh hrvatske rukometne reprezentacije bio je povod za stasanje novih generacija koji su se tek upisali i koji će tek zabilježiti svoje prve rukometne korake. Hercegovina.info je istražila koliko je nove djece upisano u hercegovačkoe rukometne klubove.

https://www.hercegovina.info/hercegovina/mostar-hercegovina/rukometni-boom-koliko-se-nove-djece-tijekom-prvenstva-upisalo-u-hercegovacke-klubove/181037/