Igor Karačić:Mi smo Hrvatska koja je gladna uspjeha kao nekada, možemo iznenaditi Francuze

karačić
Uoči još jednog "El clasica" protiv Francuske Igor Karačić ekskluzivno govori za Prvi.tv o večerašnjem meču, atmosferi u repki, te očekivanjima od dolazećih utakmica. -

Atmosfera je odlična, igramo opušteno, ono što je najvažnije jest da smo napravili pravi tim koji će sljedećih godina donosite velike rezultate - govori nam Karačić na početku razgovora. Dodaje kako je činjenica da je Francuska favorit u večerašnjem ogledu, ali kako je iznenađenje svakako moguće.

- Već sam rekao da igramo opušteno, znamo koliko vrijedimo i siguran sam da ih možemo iznenaditi ...Jedno je sigurno, oni su favoriti, ali mi smo Hrvatska koja je gladna uspjeha kao nekada - naglašava Karačić. Na pitanje je li ovo reprezentacija "na hercegovački pogon" jer naš sugovornik i Marino Marić su jedan od najboljih tandema EP-a, Karačić se nasmijao i kratko prokomentirao: Da, stvarno dobro funkcioniramo i sigurno da ćemo tako i nastaviti. Marino je odličan igrač, a još bolji dečko, tako da nije se teško dogovoriti s njim.

On ne želi govoriti o sebi kao o novom lideru reprezentacije, ali ne skriva kako mu takvi komentari gode. - Pa sigurno da to sve godi, posebno u hrvatskoj reprezentaciji imati dobar status nije mala stvar. Moje je da dam 100 posto od sebe a sve ostalo će doći prirodnim putem...a prije svega bitan je tim - smatra Karačić.

Govoreći o mogućim dometima ove reprezentacije na Europskom prvenstvu, Karačić ističe kako je poraz od Norveške još uvijek veliki problem. Da nije bio toga posrtanja, sve bi bilo drugačije. - Tražili smo se i taj nas je poraz spojio, ali bi nas mogao koštati plasmana u polufinale u slučaju da izgubimo od Francuske. Izgubili ili pobijedili danas, ništa nas neće poremeti jer sada znamo koliko vrijedimo, koliko možemo i znamo da ćemo od sada opet biti dio samog vrha - zaključuje Karačić u ekskluzivnom razgovoru za Prvi.tv.