Igor Karačić i Marino Marić ponos Mostara i Hercegovine

Igor Karačić, Marino Marić, HMRK Zrinjski
Prvo je razbijen Island, a onda je ceh odlične igre Hrvatske reprezentacije platila Makedonija koja je doživjela jedan od najneugodnijih poraza u posljednje vrijeme.

Jučer smo na portalu pisali da ova dananšnja reprezentacija Hrvatske igra na krilima dva igrača koji su ponikli u HMRK Zrinjski. To se potvrdilo i u sinoćnoj utakmici u kojoj su opet zapažene uloge imali naši Plemići iz Mostara.

Njihov matični klub HMRK Zrinjski danas je na niskim granaam u borbi za goli prvoligaški život ostavljen od svih. Karačić i Marić danas svakako ne bi bilo ono što jesu da nije bilo Zrinjskog i Zrinjski može biti ponosan na svoje igrače koji su danas u samom vrhu europskog i svjetskog rukometa.

Uspjeh dvojice Plemića je puno, puno veći kada se zna da grad Mostar nema sportske dvorane, a ni uvjeta u kojima se stavraju zvijezde njihovog kalibra, tako da je ovaj podatak i za rubriku vjerovali ili ne.

E pa vjerovali ili ne grad koji nema sportsku dvoranu dao je dvojicu sportaša koji su danas ponos Mostara i cijele Hercegovine.

HERCEGOVINA.info