FOTO  HŽRK Zrinjski-ŽRK Krivaja 22:21

HŽRK Zrinjski, ŽRK Krivaja
Bila je to prava prvenstvena utakmica dostojna klubova koji su u vrhu lige, sa puno preokreta i pravom dramom na kraju susreta.

Plemkinje su povele na početku utakmice 3:2, a zatim su gošće preokrenule rezultat u svoju korist. U jednom momentu prednost gošći je uznosila pet pogodaka, ali do poluvremena Plemkinje smanjuju na 10:13.

U drugom dijelu puno bolja igra Plemkinja, i prvo poravnanje se desilo u 40. minuti kada je semafor pokazivao 15:15, a do prvog vodstva Zrinjski stiže u 49. minuti i on je glasio 18:17. Imale su Plemkinje prigodu otići i na dva pogotka razlike, ali se to nije desilo, pa su gošće uspjele doći do poravnanja. U zadnjoj minuti prava drama, Zrinjski je poveo 22:21, gošće su imale zadnji napad koji nisu iskoristile i sa zvukom sirene počela je radost igračica Zrinjskog. Epitet igračica utakmice pripada vratarki Zrinjskog Marti Gudelj koja je imala 14 obrana, od toga 2 kaznena udarca, te ubojitoj Kolobari koja je postigla 7 pogodaka.Vrijedi još istaći Azinović sa 5 i Mariju Gudelj s 3 pogotka.

Kod gošći bolja od ostalih bila je Armina Omahić s 6 pogodaka.

HERCEGOVINA.info