FOTO  HŽRK Zrinjski: Plemkinje posjetile i darivale djecu s posebnim potrebama

HŽRK Zrinjski, djeca sa posebnim potrebama, pokloni

Međutim, Plemkinje nisu samo sportaši, već i osobe sa potrebama da dijele bar dio sreće i veselja na koje one kojima je zaista potrebna. Organiziranje Božićnjog turnira "Poklon roditeljima i Gradu" Mostar 2013 je samo mali korak ka širenju pozitivne energije prema svojim suigračicama i prijateljicama iz drugih klubova, ne samo iz BiH veći regije, tako da su pozvani klubovi iz BiH, Hrvatske i Crne Gore. U ozračju blagdana i turnira odlučile su to podjeliti i sa onima koje susruću svaki dan. Tako su naše Plemkinje odlučile posjetiti djecu s posebnim potrebama, te im uručiti prigodne poklone.

Osnovna škola sa posebnim potrebama upravo treba ljubav zajednice jer samostalno teško uspjevaju, zato je i Delegacija HŽRK Zrinjski upravo posjetila tu ustanovu.  Predsjednik HŽRK Zrinjski Zdravko Vučić, mlade trenerice Andrea Kolobara, Ana Vrančić, Tina Biokšić i Marijana Arapović te igračice Anita Azinović, Marija Cvitanović, Iva Vučić, Ivana Drežnjak, Marija Vučić, Maja Raič i Jelana Vrančić su u jednom emotivnom trenutku podjelili poklone, a zauzvrat su ta divna dječica Plemkinje iznenadila svojim recitacijama i pjevanjem što nikoga nije ostavilo ravnodušnim, pa čak niti roditelje, ali ni nastavnike koje rade u osnovnoj školi.

Na kraju i ravnateljica je podjelila trenutak sreće sa delegacijom Hžrk Zrinjski.
"Zahvaljujemo Vam se na prijemu i ove poklone koje Vam donosimo su samo dio koji želimo da podjelimo sa ovom djecom. Ovo je skromno i u ovom trenutku u našoj mogućnosti, te se nadam da ovo nije zadnji posjet i astojat ćemo uvjek  kada budemo u mogućnosti sjetiti ove drage djece i doći da sa njma podjelimo trenutak radosti", rekla je trenerica Andrea Kolobara.

"Upoznata sam sa situacijom u vašem klubu , mi to pratimo i zato Vam zahvaljujem na ovim poklonima jer znam da su od srca, a sam vaš posjet je najveći dar ovoj djeci i nama koji ovdje radimo" rječi su ravnateljice Maje Mustapić.

Domjenak koji su upriličili svojoj djeci podjelili su sa delegacijom! Hžrk Zrinjski pozivom da im se pridružimo i zato im veliko HVALA.