FOTO  HŽRK Zrinjski: Ostavit ćemo srce na terenu

Prisutnima su se obratili tajnik kluba Grgić, trenerica Ana Papak te igračice Ivana Mlakić, Andrea Prusina i Jelena Kekić

Na početku tajnik kluba je čestitao svim igračicama i navijačicama međunarodni Dan žena, te je kazao par riječi o organizaciji: "što se tiče organizacije, sve stvari privodimo kraju sve je uglavnom dogovoreno za TV prijenos i ostale stvari. Grgić je naglasio ako želite pomoći klubu dođite i kupite ulaznicu. Na kraju se zahvalio i svim sponzorima."

Nakon tajnika, riječ je dobila trenerica Ana Papak:
"Zdravstveni bilten igračica je dobar, naša golmanica Blaženka Pandža je počela trenirati, dok je marija boras još prehlađena i ima temperaturu. Fizički i psihički smo spremeni. Sve cure znaju da je ovo prilika što se ne događa svaki dan i znaju da moraju ostaviti srce na parketu i dati svaki atom snage da bi ostvarile pozitivan rezultat."

Igračica Ivana Mlakić osvrnula se o rukometašicama Samobora:
"Rukometašice Samobora su iskusnije i jače od nas, ali nisu toliko dobre, da ih mi svojom odličnom igrom ne bih mogli dobiti na terenu."

Ekipa samobora je već duže vrijeme na okupu, ivana je rekla da je to ipak jača liga. Ako mi dadnemo sve od sebe, ipak je to naš teren te ćemo pobijedit sigurno, kazala je Andrea Prusina.

Na kraju igračica Kekić uputila je poziv i navijačima:
"Ovim putem bih pozvala sve navijače da nas bodre i da nam pomognu da ostvarimo dobar rezultat, a mi ćemo se potruditi da odigramo dobro, i da pokažemo što znamo."

Utakmica između HŽRK Zrinjski i ŽRK Fantasyland igra se sutra(subota) u 20sati.

U večerašnjoj nagradnoj igri nagrađivat ćemo vjerne čitatelje sa ulaznicama.

hercegovina.info