HŽRK Zrinjski novi rukometni šampion BiH

Jedina ekipa koja je teoretski mogla ugroziti Zrinjski, Borac iz Banjaluke izgubila je sinoć utakmicu u Prijedoru, a time i sve šanse za obranu naslova.

HŽRK Zrinjski će možda biti jedini športski kolektiv koji će ove godine donijeti naslov prvaka u Hercegovinu, ali to nažalost mnogi nisu prepoznali i okrenuli su leđa Plemkinjama. Ovaj uspjeh ostvaren u nemogućim uvjetima za igru i treniranje ravan je osvajanju Lige prvaka. Cure su igrale za dres i grb koji ponosno nose na prsima, bez dovoljno termina za trening i bez ikakvih financijskih primanja. Osim igračica i trenerice koju su svakako najzaslužnije za ovaj sportski podvig, za sve su brinula još samo tri čovjeka Dragan Pinjuh, Pero Zelenika i Robert Grgić. Upravo zahvaljujući njima i njihovim nadljuskim naporima šampionska titula je stigla u Mostar. Uz njih još ne smijem zaboraviti navijače, pogotove one iz Ćaltine grupe za predsjednika koji su bili uz svoje Plemkinje na svakoj utakmici.

Sa druge strane športske herione grada na Neretvi i cijele Hercegovine nisu imale gotovo nikakvu potporu sponzora. Kada su se igrale europske utakmice mnoge face su se pojavile u dvorani na budu viđeni, a tako će biti i kada se proslavljala titula. To će im savjest dopustiti kada neće obraz koga ionako nemaju.

Za kraj još imena Aninih princeza, a Ana je trenerica Ana Papak koja je vratila titulu prvaka u grad na Neretvi:
Blaženka Pandža, Ana Pažin, Anđela Puljić Vlahić, Anja Tambić, Ana Vrančić, Jelena Kekić, Lejla Ristić, Ivana Rozić, Jelena Bošnjak, Andrea Prusina, Viktorija Kolak, Marija Vrančić, Anela Prguda, Sanja Sulejmanagić, Andrea Kolobara, Ivana Mlakić, Ivona Knezović, Marija Boras, Gordana Marić, Mirjana Mišetić i fizioterapeut Jelica Ćurić.

Naš portal je ponosan što je medijski pokrovitelj najboljeg i najuspješnijeg športskog kolektiva u Hercegovini.

HERCEGOVINA.info