HŽRK Grude Autoherc najbolja ekipa 1. Lige FBiH

U utakmici dvije prvoplasirane ekipe Gruđanke su u svim elementima rukometne igre nadigrale gošće iz Bihaća.

Od prve minute domaća ekipa je imala rezultatsku prednost. Brza i efikasna igra u napadu, te čvrsta igra u obrani, doveli su do prednosti od 6 pogodaka na kraju prvog poluvremena. Početkom drugog poluvremena igralo se gol za gol, da bi od 44. minute Gruđanke pojačale tempo i konačno slomile otpor protivničke ekipe.

U ovoj utakmici grudske rukometašice pokazale su sve ono što ih je krasilo tijekom ove sezone, a vrhunac je bio prekrasan cepelin kojim su okončale svoju najbolju utakmicu do sada .Za grudske prilike veliki broj gledatelja i navijanje tijekom cijele utakmice svakako su dodatno motivirali cure, koje su se odužile odličnom igrom i konačnim osvajanjem naslova pobjednika 1. Lige Federacije BiH.

HŽRK Grude Autoherc - ŽRK Bihać 33:21 (17:11)

Zasluženo slavlje koje je počelo na parketu grudske dvorane, nastavljeno je na grudskim ulicama, gdje su cure uz pjesmu i veselje pripremile i mali vatromet.

HŽRK Grude Autoherc do službenog kraja prvenstva će odigrati još jednu utakmicu, i to 19.05.2013. u Cazinu protiv ekipe Krajine.

HŽRK Grude Autoherc:
Andrea Brzica, Ana Pranjić, Antonija Kutleša(5), Iva Leko, Ana Nikić, Chiara Radić, Željana Topić(2), Ana Kondža, Josipa Braćić(13), Jana Leko, Ana Marija Šimić(9), Klara Mikulić(2), Tina Bandić, Nikolina Marić, Andrea Marić(2), Josipa Mikulić

ŽRK Bihać:

Alma Dizdar, Emina Halilagić(2), Emina Alijagić, Azra Bašanović(5), Emina Dizdar, Aldina Halilović, Elvedina Deliosmanović, Orhana Suljević, Lejla Ibradžić(12), Melina Majdanac(1), Ajla Kozlica, Amina Alagić(1)

grude-online.info