FOTO/VIDEO  Humanitarna utakmica HRK Grude-HŽRK Zrinjski: Prvakinje za malu Anu

Sav prihod od prodanih ulaznica išao je za malu Anu Glavaš.

Ana Glavaš je djevojčica koja će u srpnju napuniti tri godine i koja je rođena s jednim kromosomom x više, ima takozvani triple x sindrom,te zbog toga jako zaostaje u razvoju. Ani je jedina terapija - kontinuirano vježbanje i habilitacija kako u adekvatnim ustanovama tako i od strane usko specijaliziranog i teško dostupnog stručnog osoblja, ali i doma.

Majka je ostala bez posla jer se maksimalno posvetila radu s malom Anom. Obitelj se nalazi u teškoj materijalnoj situaciji i HŽRK Grude Autoherc i HŽRK Zrinjski će organiziranjem ove utakmice pokušati pomoći maloj Ani i njenoj obitelji u ovoj njihovoj teškoj borbi.

Iako je to najmanje važno utakmica je završila pobjedom Zrinjskog rezultatom 31:30, a po njenom koncu obitelji Glavaš predat je novac od prodatih ulaznica, te ostale donacije dobrih ljudi, među kojima svakako vrijedi istaći automobil poklon firme Autoherc.

Na večerašnjoj utakmici prodano je 1979 ulaznica i od njih je prikupljeno 8950 km. U zabavnom programu nastupili su grudske mažoretkinje i pjevač Ivica Bago.

HERCEGOVINA.info