Humanitarna akcija: Sa srcem i rukometašicama za Dubravka

HŽRK Grude Autoherc, ŽRK Krivaja, HZRK Grude, HŽRK Grude Autoherc, rukomet, skupština, HZRK Grude, HŽRK Grude Autoherc, humanitarna utakmica, HZRK Grude, žrtvama kupresa, rukomet, žene, Premijer liga BIH rukomet
HŽRK Grude Autoherc - ŽRK Dugo Selo 55

Nedjelja 07.02.2016. godine u 14.00 sati ,Dvorana Bili Brig Grude

Sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za pomoć obitelji 18 - godišnjeg mladića Dubravka Knezovića koji se bori sa leukemijom od svoje 2.godine života. Nakon višegodišnjeg liječenja bolest se nekoliko godina smirila i to sve do jeseni 2014. godine kada se ponovo pojavila. Ponovo liječenje kemoterapijama je moralo biti prekinuto prije nekoliko mjeseci nakon puknuća gušterače i operativnog zahvata kojim je odstranjeno 2/3 gušterače. Radi problema sa gušteračom Dubravko nikad više ne smije primati kemoterapije niti mu se smije izvršiti transplatacija koštane srži koja je bila jedino trajno rješenje i čiji se donor već bio počeo tražiti.

Dubravko je svojom snagom ,voljom, optimizmom kojim zrači i herojskom borbom postao jedan od veoma rijetkih ljudi na svijetu koji je preživio i treći napad ove teške bolesti.

Sada bi trebao otići u Rim na pregled i daljnje tretmane kod talijanskog liječnika, onkologa, dr.Tullia Simoncia koji se bavi upravo ovakvim vrstama oboljenja i koji nadamo se može pomoći.

Dugogodišnje bolničko liječenje je totalno iscrpilo Dubravka kao i njegovu peteročlanu obitelj koja je došla u izuzetno tešku materijalnu situaciju i zbog toga trebaju našu pomoć.

Ukoliko želite kupiti određenu količinu ulaznica molimo samo da se javite na telefon broj 063 444-451 Danijeli Andrijanić.

Sigurni smo da ćete se odazvati ovom pozivu i na ovaj način pomoći Dubravku i njegovoj obitelji.

Uživajte u dobrom rukometu i budite srce plemenita !