Hrvatski rukometni savez Štrleku poslao srca

Manuel Strlek
HRS

Hrvatska rukometna reprezentacija večeras igra prvu utakmicu drugog kruga na Europskom prvenstvu protiv domaćina Austrije.

Izabranici Line Červara uoči prvenstva imali su veliki problema s ozljedama, tako da su neki reprezentativci morali propustiti Euro. No, jedan od onih koji je Euro propustio iz epoznatih razloga je Manuel Štrlek.

Uoči prvenstva jedan od čelnih ljudi hrvatskog rukometa Zoran Gobac za Štrleka je kazao:

"Izabrao je svoj put, a to je putokaz svima drugima. Mi ne želimo nikoga drugoga siliti. Igrači su kroz reprezentaciju postigli puno bolje ugovore... Ovaj put je došlo do izopačenog ponašanja" - rekao je Gobac.

Uoči večerašnje utakmice na svom Instagram profilu Štrlek je pružio potporu svojim suigračima iz reprezentacije, a uz fotografiju je napisao:

"Dragi moji prijatelji i suigrači @hrs_insta, želim vam svu sreću. Večeras imate moju maksimalnu podršku, vaš sam najveći navijač! Igrate odlično i samo tako nastavite do kraja! Ako me u budućnosti reprezentacija bude trebala, ja sam spreman! Ajmo Hrvatska!!!

Zanimljivo je kako su s profila HRS-a Štrleku odgovorili srcima, a isto je učinio i kapetan Domagoj Duvnjak.

https://www.instagram.com/p/B7YrTBxDyEx/?utm_source=ig_embed

Postavlja se pitanje, da li u Hrvatskom rukometnom savezu svi razmišljaju jednako, i je li se sa Manuelom Štrlekom uoči prvenstva ipak trebao naći zajednički jezik.

No, unatoč svemu Hrvatska i bez Štrleka pruža odlične partije. Neka se tako i nastavi!