HRK Međugorje – HRK Čapljina 31:24

Prije samog početka utakmice mnogobrojna publika koja je došla podržati međugorske rukometaše i njihovog trenera Silvija Ivandiju mogla je
vidjeti pravi mali rukometni spektakl koji su uveličali nekad najbolji rukometaš svijeta Partik Ćavar i poznati tenisač, naš Ivan Dodig.

Uzorak Slike

Nakon predstavljanja svih igrača, uz ovacije publike, na crtu od 7 metara stali su Patrik Ćavar i Ivan Dodig, oči u oči sa golmanom Međugorja Ivankovićem. Ispostavilo se da obojica ipak bolje pogađaju asove nego sedmerce. Nakon "neuspjeha" kod izvođenja sedmeraca Ćavar i Dodig su ipak "dobro prošli" jer im je trener Međugorje Silvio Ivandija uručio klupske dresove sa njihovim imenima. Uz ovacije publike proslavljeni hrvatski sportašu reselili su se u gledalište odakle su cijelu utakmicu zdušno bodrili rukometaše Međugorja.
Uzorak Slike

Sama utakmica je počela dosta nervozno, pogotovo kod domaćih rukometaša koji su nenaviknuti na veliki broj gledatelja očito trebali malo više vremena da razbiju tremu.

Gostujući rukometaši su iskoristili nervozu domaćina te sve do 22. minute imaju prednost od 2-3 gola. Tada na scenu stupa najmlađi igrač Međugorja, petnaestogodišnji Miletić, koji sa dva gola i nekoliko asistencija preokreće rezultat i na poluvrijeme domaćini odlaze sa prednošću 14:13.

U drugom poluvremenu Miletiću se golovima priključuju P.Bubalo i Dodig gdje smo vidjeli niz atraktivnih poteza od kojih u 42. minuti izdvajamo cepelin u režiji Šimović-Bubalo koji je mnogobrojnu publiku podigao na noge i pokazao svu ljepotu rukometne igre. Do kraja utakmice prednost domaćina se povećavala sve do konačnih 31:27.

Nakon susreta igrači Međugorja su zahvalili na podršci svim gledateljima te ih pozvali da ih nastave bodriti i u ostalim utakmicama domaćim od kojih izdvajamo onu sa prvoplasranim Zrinjskim te u posljednjem kolu sa trećeplasiranim Veležom.
Moramo naglasiti još jedan nesvakidašnji potez uprave HRK Međugorje koja je u suradnji sa sponzorom utakmice Hercegovačkim pivom omogućila publici tijekom cijele utakmice uživanje u besplatnom Hercegovačkom pivu, što je oduševilo sve prisutne gledatelje.
"Treće poluvrijeme" je nastavljeno ugodnim druženjem igrača i uprave u restoranu COCO JUMBO u Međugorju, na čemu na poseban način zahvaljujemo velikom prijateljlu Kluba Marinku Maki Ivankoviću.


HRK-Medjugorje.com

[ Natrag ]