HRK Izviđač-RK Metalurg 21:26

Otvaranje same utakmice pripalo je gostima i konstantno su imali prednost od dva do tri zgoditka razlike sve do dvadesete minute prvog poluvremena kada "Skauti" dolaze do izjednačenja. Međutim, iskusniji gosti iz Skoplja podižu ritam igre i do kraja prvog dijela prave razliku od tri zgoditka prednosti. U prvom poluvremenu solidan je bio Tolić na vratima Izviđača koji je sakupio devet obrana.

Drugi dio bolje otvara mlada ekipa Izviđača Mi Grupa i vrlo brzo dovode utakmicu u egal i istu drže sve do polovice drugog dijela. Tada opet dolazi iskustvo s jedne, odnosno neiskustvo s druge strane i u naredni deset minuta gosti prave seriju i riješavaju pitanje pobjednika u ovom susretu. Semafor je pokazivao 22:17 za Metalurg. Do kraja se uglavno igralo zgoditak za zgoditak, a dojam je da su gosti iz Ljubuškog odnijeli bodove s pola snage iako su rukometaši Izviđača odigrali solidnu utakmicu pred oko 1300 gledatelja u Gradskoj športskoj dvoranu u Ljubuškom.

Kod Izviđača Mi Grupa uz solidnog Tolića na vratima Zeljić i Matić su postigli po pet zgoditaka. Možda da im se pridružio još jedan raspoložen igrač večerašnja utakmica bi bila mnogo zanimljivija.

ljubuski-online.info