HRK Izviđač Mi Grupa-Metaloplastika 33:27

Sam početak utakmice je pripao Izviđaču, koji odmah u prvih nekoliko minuta pravi razliku od dva zgoditka, ali gosti iz Šabca do desete minute utakmice hvataju priključak koji drže sve negdje do posljednjih deset minuta prvog poluvremena.

Tada "Skauti" predvođeni izvrsnim vratarem Burićem prave rezultatski višak od četiri zgoditka prednosti. Semafor je u dva navrata pokazivao prednost od četiri zgoditka za Izviđač, bilo je 15:11, odnosno 16:12. Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 16:13 za domaće.

Drugo poluvrijeme također bolje otvaraju domaći, a vratar Burić nastavlja sa sjajnim obranama koje omogućuju Matiću, Borasu i Deliću da postižu lagane zgoditke. Već u 40. minuti susreta Izviđač ima nedostižnih 24:15. Kada su navijači Izviđača pomislili da je to kraj priče gosti se bude i sa nekoliko ubojiti kontri postižu zaredom pet zgoditaka što prisiljava trenera "Skauta" Grbavca da zatraži minutu odmora. U tom trenutku semafor je pokazivao 24:20, a bila je 47. minuta utakmice.

Međutim, nakon predaha domaći igrači vraćaju stvari na početak i u 53. minuti utakmice Izviđač ponovno vodi sa devet zgoditaka prednosti. Bilo je 32:23, a da trener domaćih nije dao šansu svim igračima sa klupe ekipa Metaloplastike u ovom meču bi doživjela pravi rezultatski debakl. Na kraju je završilo pristojnik 33:27 za Izviđač, a najzaslužniji za ovu pobjedu Izviđača su Burić sa 21. obranom, te Boras, Delić i Matić koji su postigli po šest zgoditaka, mada je danas pobijedio kolektiv što do sada nije krasilo igru Izviđača.

Prije blagdanske pauze Izviđač Mi Grupa odigrati će još jedan susret u SEHA ligi i to u Našicama 17. prosinca 2011. godine protiv domaće ekipe Nexe-a.

ljubuski-online.info