HRK Čapljina - RK Iskra Bugojno 30 : 22

HMRK Zrinjski, HRK Čapljina, HRK Čapljina
Ovaj put u goste im je stigla ekipa Iskre iz Bugojna. Domaćini su puno bolje otvorili utakmicu i u 13. minuti imali prednost od 8:1, s tim da su gosti svoj prvi gol postigli tek u 8. minuti. Čapljinci su i ovu utakmicu odigrali vrhunsku obranu predvođenu Bartolovićem i Kolovratom.

I pomoću te obrane nisu gostima dopustili da smanjuju zaostatak već je on samo rastao da bi na poluvremenu rezultat bio 15 : 8.

U drugom poluvremenu nastavila se dobra igra domaćina na koju gosti jednostavno nisu imali odgovora. Rezultat se samo povećavao u korist Čapljine da bi u 46. minuti iznosio 25:14, a 5 minuta poslije 28:16. Kraj je dočekan sa rezultatom 30:22 za Čapljinu. Rezultat je mogao biti i veći, no na kraju su priliku dobili igrači koji imaju manje prilike za igru tijekom sezone.

Najefikasniji u redovima Čapljine bio je ponovno Kolovrat, no ovaj put sa 7 pogodaka. Golmani su isto zadovoljili i skupa su imali 19 obrana.

Iduće kolo Čapljina ide u goste ekipi Veleža. Nadamo se još jednoj dobroj predstavi naših rukometaša i naravno pobjedi.

3. kolo Prve lige FBiH - Jug

Sportska dvorana Čapljina
Gledatelja: 100
HRK Čapljina: D. Jurković (12), Bošković (6), I. Jurković (1); Katanovski 1, J. Jurković, Šešelj 5, Rebac 3, Bule 1, Kolovrat 7, Ostojić 6, Lasta, Bartolović 5, Brkić 1, Pervan , Ćubela 1,
Trener: Dragan Suton
Tekst: hrkcapljina.blog.hr