HMRK Zrinjski: Što se srcem voli ne pušta se lako

RK Slavija Istočno Sarajevo, HMRK Zrinjski, HMRK Zrinjski, RK Konjuh, HMRK Zrinjski, Plemići

Karte za utakmicu već su u prodaji, i to je prvi puta u povijesti da se ulaznice za jedan rukometni susret u Mostaru prodaju nekoliko dana uoči utakmice.

Rukometaši Zrinjskog u prošlom kolu su u Banja Luci svladali aktualnog prvaka Borca i tako se doveli u situaciju da se bore i za naslov rukometnih prvaka BiH.
Mostarska mladost piše najljepše stranice u povijesti sporta u Mostaru i kako kažu u klubu ovo je tek početak stvaranja velikog kluba. Rukomet se u Mostaru igra dugo, i Mostar je dao velika imena na svjetskoj razini, ali nikada nije imao momčad koja osvaja pokale na državnoj razini.

Grad braće Karačić, Marina Marića i još mnogih rukometnih velikana danas ima sjajnu momčad stvorenu od mostarske mladosti koja se nikoga ne boji i koja je spremna za velike podvige. Da je tako pokazali su Plemići na vrućim gostovanjima u Ljubuškom i Banja Luci gdje su bez imalo respekta pokupili bodove favoriziranim domaćinima.
Upravo je ta mladost iz Mostara ono što HMRK Zrinjski čini posebnim. Djeca čija srca od malih nogu kucaju u plemićkom ritmu naučeni su da ostavljaju srce na terenu za svoj voljeni klub. Što se srcem voli ne pušta se lako, a ova mostarska mladost svim srcem voli svoj Zrinjski.

Ono što još vrijedi istaći jeste organizacija kluba od strane Uprave kluba. HMRK Zrinjski radi sjajne stvari i izvan parketa, ponajviše na promidžbi i marketingu. Upravo je zbog sjajne promidžbe i marketinga dvorana puna kada igra HMRK Zrinjski. Ovaj puta dvorana na Bijelom Brijegu vjerojatno će biti premalena za sve one koji će doći pozdraviti mostarsku pobjedničku mladost na utakmici protiv Maglaja.

Poziv na subotnju utakmicu nije potreban pisati, pozivnice su ispisane u Ljubuškom, Krasnodaru, Banja Luci...

HERCEGOVINA.info