FOTO  HMRK Zrinjski: Spremni smo publici vratiti osmijeh na lice

HMRK Zrinjski: Spremni smo publici vratiti osmijeh na lice
U tu svrhu danas je u Hrvatskom Domu Herceg Stjepana Kosače održana zajednička konferencija za medije.

Kako je rečeno na tiskovnoj konferenciji HMRK Zrinjski je preuzeo troškove organizacije, platio avionski prijevoz, smještaj gostiju u Mostaru, i troškove službenih osoba, te će se obije utakmice igrati u Mostaru.

Gostujući trener nije imao puno toga za reći. U kratkim crtama predstavio je svoj klub, te je istakao da je momčad koja će u ova dva dana suprotstaviti Zrinjskom jedna sasvim nova ekipa u odnosu na onu iz prošle sezone.

U ime HMRK Zrinjski govorio je jedan od najboljih igrača Plemića Vedran Delić koji je rekao da nema puno saznanja o protivnicima i da je prije nikada nije čuo za njih. "Gledao sam neke njihove utakmice na društvenim mrežama, ali to sada i nije važno jer je to jedna sasvim druga ekipa. Spremni smo maksimalno da u ove dvije utakmice publici vratimo osmijeh na lice, i nadam se prolasku u sljedeći krug Challenge Cupa", rekao je Delić.

Za kraj još jedan podsjetnik da je utakmica HMRK Zrinjski-BSB Batumi na programu večeras u 19. sati, a uzvrat se igra sutra u isto vrijeme.

HERCEGOVINA.info