FOTO  HMRK Zrinjski-RK Sloga 30:29

Bila je to odlična utakmica, neizvjesna do zadnje sekunde i upravo takve utakmice i privlače publiku u dvoranu. Večeras je u dvorani na Bijelom Brijegu bilo nazočno oko 500 gledatelja i svi oni su kući otišli zadovoljni kako igrom, tako i rezultatom.

Zrinjski je dobro otvorio utakmicu i poveo sa 4:2, da bi zatim gosti imali odličan period u kome su preuzeli igru i vodstvo. Ipak do poluvremena Plemići opet igraju odlično i do odmora uspijevaju preokrenuti rezultat. Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 18:16.

U drugom dijelu gledali smo odličan rukomet, a momčadi su se izmijenjivale u vodstvu. Gosti iz Doboja su sustigli prednost Zrinjskog, čak su i poveli, a onda su sve to domaći rukometaši vratili na svoju stranu.

U zadnjim minutama prava drama u kojoj su se bolje snašli rukometaši Zrinjskog, te su uz pomoć publike ipak na kraju slavili veliku pobjedu 30:29.

Najbolji u ekipi Zrinjskog večeras su bili  Mandarić sa 7, Damir Džeba i Vedran Delić sa po 5 pogodaka, kod gostiju najefikasniji je bio Halilbegović sa 10 pogodaka.

 HMRK Zrinjski: Granić, Čutura, Ćorić, Groznica, Perić, Delić 5, Zadro 4, Paradžik, Jurković, Bošnjak, Džeba 5, Boban 3, Mandarić 7, Herceg 3 i Pehar 3.

 RK Sloga: Peđa, Škorić 1, Memišević, Vukičević 3, Bosić, Međiđ 3, Antonović, Stanković, Maksimović, Pavlov 4, Đurić, Panić 1, Beljić 3, Manjić 4, Halilbegović 10 i Mitrović.

hercegovina.info