HMRK Zrinjski: Plemić se ne postaje, Plemić se rađa

Zrinjski Izviđač
Grad koji je na veliku međunarodnu scenu izbacio rukometne velemajstore poput braće Karačić, Marina Marića, Vedrana Delića ima puno pravo da nosi taj epitet.

HMRK Zrinjski ne staje i iz dana u dan na veliku scenu izbacuje igrače koji su na pravom putu da se svrstaju uz bok gore navedenih sportskih vedeta.

Danas su to Vistorop, Bošković i Marić, i još puno mladih Plemića.

Svi oni su prošli omladinsku školu HMRK Zrinjski za koju se može reći da je jedna od najboljih na ovim prostorima. Da je ta ista škola imala približno dobre uvjete za treniranje i igranje tko zna koliko bi još vrhunskih rukometaša izbacila na veliku scenu.

U HMRK Zrinjski ne kukaju, oni rade, a rezultat rada su rezultati koje Plemići postižu u posljednjih par sezona. Za ono što se voli ništa nije teško, a ljudi koji vode HMRK Zrinjski su zaljubljenici u svoj sveti klub.

Rijetko koji klub, ne samo rukometni, može se pohvaliti sa tolikim brojem igrača koji su stasali u vlastitom pogonu. Ovi momci su jednostavno rođeni da budu dio ove velike rukometne priče koju nam pričaju upravo ta djeca Zrinjskog.

Zaključak na kraju je da se Plemić ne postaje, Plemić se rađa i živi cijeli život sa svojim Zrinjskim.

HERCEGOVINA.info