FOTO  HMRK Zrinjski-HRK Čapljina 28:27

HMRK Zrinjski, HRK Čapljina
Bila je to prava prvenstvena utakmica puna naboja, a neizvjesnost je na kraju utakmice izazvala i nervozu, te je morala intervenirati policija kako bi smirila strasti.

Gosti su bili puno bolji tijekom prvog dijela susreta, a pred kraj su imali i pet pogodaka prednosti. Do kraja prvog poluvremena igrači Zrinjskog ipak uspijevaju smanjiti rezultat na 13:15.

U drugom dijelu prava drama jer Zrinjski ubacuje u brzinu više. U 40 minuti Plemići uspijevaju prvo poravnati rezultat na 20:20, a zatim i preći u vodstvo 22:20. Iskusni gosti se ipak vraćaju u susret i uspijevaju poravnati na 24:24. U završnici još veća drama, jer Zrinjski opet odlazi na dva pogotka prednosti, a čapljinci i to uspijevaju stići za 27:27. Pobjedonosni pogodak za 28:27 Zrinjski postiže u posljednjoj minuti, a gosti ne uspijevaju realizirati svoj zadnji napad.

Igrač utakmice bio je Mandarić koji je postigao 8 pogodaka, dok je kod gostiju isto toliko puta pogodio Ostojić.

HMRK Zrinjski: Granić, Čutura 1, Lukić 2, Groznica 5, Mikulić, Kožulj, Mandarić 8, Bošnjak, Šarac, Zadro 6, Perić 1, Šakota, Džeba 1, Puljić, Dominiković 4, Babić.

HRK Čapljina: Prskalo, Naletilić, Ilić 2, Brkić, Rodelj, Ćubela, Kordić 6, Jurković 2, Vegar 2, Ostojić 8, Suton 5, Lasta, Bule, Bartolović 1 i Rebac 1.

hercegovina.info