HMRK Zrinjski: Danas je dan, dan za pobjedu

HMRK Zrinjski, rk gračanica
Plemići za protivnike imaju momčad Gračanice koja je odlično krenula u prvenstvo, i to je i više nego dovoljna pozivnica za današnji susret.
Vrijeme je da se danas pokrenu navijači i prijatelji kluba, i da s društvenih mreža presele u dvoranu pomoći Plemićima. Lijepo je pratiti klub na društvenim mrežama, lajkati objave i biti u tijeku zbivanja, ali klub se ponajprije prati i bodri na tribinama dvorane.

Plemići su nas puno puta prethodnih par godina učinili sretnim i ponosnim ostavljajući srce na parketu. Ove godine klub je uglavnom prepušten sam sebi, a da ne ostane sasvim sam treba mu potpora navijača. Lako je biti prijatelj kluba kada se pobjeđuje i kada se osvajaju titule, prava ljubav se pokazuje i kada ne cvjetaju ruže onako kako bi mi htjeli.

Ove sezone mladu momčad koja je većinom ponikla u klubu i koju s klupe vodi domaći kadar uvijek je favorit kada igra na domaćem terenu pred svojim navijačima.

Danas je taj dan, dan za pobjedu mostarske mladosti skupa sa svojim vjernim navijačima. HMRK Zrinjski-RK Gračanica u 18. sati u dvorani na Bijelom Brijegu.

HERCEGOVINA.info