Grudske rukometašice konačno igraju u Grudama

HZRK Grude, HŽRK Grude Autoherc, HŽRK Grude Autoherc, HZRK Grude, HZRK Grude, HŽRK Grude Autoherc, HZRK Grude, HŽRK Grude Autoherc, Mehmed Baždarević , HZRK Grude, HZRK Grude, HZRK Grude, HŽRK Grude Autoherc, ŽRK Izviđač, HZRK Grude, Nikolina Čutura
Zimska stanka pa gostujuće utakmica u Zavidovićima i Bihaću te odustajanje od natjecanja ekipe Leotara koja je trebala gostovati u Grudama prije 15 dana uzrokovali su izbivanje grudskih rukometašica sa domaćeg parketa gotovo 4 mjeseca.

U subotu u Grudama gostuje ekipa RK Lokomotiva koja je na svom zadnjem gostovanju odigrala 25:25 u Prijedoru protiv ekipe Mire koja je prvi pratitelj Gruđanki na ljestvici Premijer lige BiH. Lokosice su tom utakmicom pokazale da su pojačane ušle u proljetni dio sezone i da su protivnik koji neće nikome biti lak plijen.

S druge strane HŽRK Grude je proljetni dio sezone otvorio dobro. Pobjede u KUP-u u Prijedoru te u Premijer ligi u Zavidovićima i Bihaću dodatno su podigle samopouzdanje ekipe. Zdravstveni bilten je dobar i osim Anite Azinović nema ozlijeđenih igračica. U subotnjoj utakmici se očekuje pobjeda i nastavak puta ka trećem uzastopnom naslovu prvakinja BiH.

Inače ovom utakmicom počinje jako naporan i važan tjedan sa tri utakmice za grudske rukometašice. Već u srijedu 29.03.2017. u Grudama gostuje ekipa Mire u uzvratnoj utakmici KUP-a BIH da bi 01. ili 02.04.2017. Gruđanke otišle na gostovanje u Prijedor gdje će odigrati možda i najvažniju utakmicu ovog proljeća u Premijer ligi protiv istog protivnika.

Cure su željne utakmica i domaćeg parketa pa pozivaju sve svoje navijače i ljubitelje športa da ove subote dođu i uživaju u dobrom rukometu.

HŽRK „Grude" Grude - RK Lokomotiva Mostar, Subota, 25.03.2017. u 19.00 sati

HŽRK „Grude" Grude - ŽRK Mira Prijedor, srijeda, 29.03.2017. u 19.00 sati