Grude: 1.međunarodni rukometni turnir RUKOMETNO SRCE-GRUDE 2015

HŽRK Grude Autoherc, Kup Bosne i Hercegovine, KUP BIH, Grude, HZRK Grude, turnir, HZRK Grude, Fram Reykjavik
1.međunarodni rukometni turnir "RUKOMETNO SRCE-GRUDE 2015" i ujedno je humanitarna akciju Vijeća mladih općine Grude, pod nazivom „Poslušaj srcem" za pomoć teško oboljeloj djevojčici Antoniji Vuletić.

Turnir se održava dana 19.09.2015.(subota) u gradskoj sportskoj dvorani Bili Brig u

Program turnira:

13.30 sati utakmica HŽRK Grude Autoherc- ŽRK Sinj

15.00 sati utakmica ŽRK Marina Kaštela - RK Petason Vranjic

16.15 sati utakmice 2000. i 2002. godišta HŽRK Grude Autoherc - ŽRK Imota Imotski

17.15 sati Utakmica za 3. mjesto

19.00 sati FINALNA UTAKMICA TURNIRA

20.15 sati Proglašenje pobjednika, dodjela nagrada i izvješće o prikupljenim sredstvima

Antonija Vuletić rođena je 16. listopada 2005. godine u Drinovcima. Prvi razred osnovne škole pohađala je u Drinovcima te se zbog liječenja s obitelji seli u Split gdje nastavlja osnovnoškolsko obrazovanje. Prije dvije godine pojavili su se prvi problemi sa sluhom koji dovode do provodne nagluhosti i teških oštećenja u srednjem uhu. Nakon toga je uslijedio niz operativnih zahvata koji joj, nažalost, nisu bili od pomoći. Daljnje komplikacije i pogoršanja doveli su do toga da je Antonija primorana na liječenje u privatnoj klinici. Poslušajmo srcem i omogućimo Antoniji nastavak liječenja jer obitelj nije u mogućnosti sama osigurati potrebna financijska sredstva. Pozivamo vas da u skladu sa svojim mogućnostima podržite ovu akciju. Način na koji to možete učiniti je kupovina ulaznica za turnir "Rukometno srce - Grude 2015." po cijeni od 5 KM.

 

Sigurni smo da ćete se odazvati ovom pozivu i na ovaj način pomoći Antoniji i njenoj obitelji u borbi protiv teške bolesti.

 

Uživajte u dobrom rukometu i budite srce plemenita !