FOTO  HŽRK Zrinjski-RK Mira 25:16

Sam početak utakmice protekao je u izjednačenoj igri, a gošće su imale prednost od jednog pogotka razlike sve do rezultata 6:5. U tim početnim trenucima kod Zrinjskog istakla se Gordana Marić koja je sa nekoliko lob udaraca držala Plemkinje u igri. Nakon toga igračice Zrinjskog preuzimaju sve konce igre u svoje ruke i prelaze u  vodstvo koje neće ispustiti do kraja utakmice.

Na poluvrijeme se odlazi rezultatom 12:7. Drugi dio također pripada Plemkinjama koje su iz minute u minutu povećavale prednost. U drugom dijelu proigrala je i Andrea Prusina koja je bila nerješiva enigma za gošće. U jednom momentu imale su rukometašice Zrinjskog i 13 pogodaka viška, te su se opustile. U zadnjim minutama na klupu je otišla Ivana Mlakić glavna organizatorica igre, što su gošće iskoristile te utakmicu završile sa ipak "podnošljivih" minus devet pogodaka.

Utakmicu HŽRK Zrinjski-RK Mira pratilo je oko 300 gledatelja, a pobjeda Plemkinja je tim veća što je ovo gošćama tek drugi poraz u sezoni. Najbolje kod Zrinjskog bile su Prusina sa 10, Marić sa 5, te Mlakić sa 4 postignuta pogotka. Istakla se i vratarka Pandža sa nekoliko uspješnih obrana. Kod gošći bolja od ostalih bila je Vlahović sa 6 golova.

hercegovina.info