FOTO  HRK Katarina-HŽRK Zrinjski 29:23

HŽRK Zrinjski, HRK Katarina

Oko 350 gledatelja došlo je da vidi utakmicu gradskih suparnica, a na kraju su zasluženo slavile rukometašice Katarine rezultatom 29:23. Utakmica je rezultatski bila neizvjesna samo u prvom dijelu prvog poluvremena, a ostatak su rukometašice Katarine imale prednost.

U nekoliko navrata rukometašice Zrinjskog bi se približile na tri gola manjka, ali ništa više od toga, pa je na kraju pobjeda Katarine zaslužena. Prisutni gledatelji su vidjeli dobru igru obije ekipe, pa se sa pravom mnogi pitaju što će Mostaru dvije rukometne ekipe koje trenutno nemaju nikakav uspjeh, ali ni nekih velikih ambicija.

Kod Katarine su se istakle Kekić sa 8 i Marić sa 5 golova, dok su kod Plemkinja bolje od ostalig bile Mlakić i Kolobara sa po 6 postignutih golova. Utakmicu je obilježilo dobro suđenje i fer i sportska igra igračica obije ekipe.

HRK Katarina:

Vrančić, Bilić 3, Milišić, Pensa 2, Jovanović, Pehar 1, Ljolje 1, Mijičević 2, Kekić 8, Knezović 4, Mikulić 3, Marić  5, Čuljak, Zovko, Čarapuna i Pažin.

HŽRK Zrinjski:

Miličević 1, Tambić, Marić 4, Kolobara 6, Karačić 1, Čupić, I. Knezović, A Knezović, Gudelj, Prguda 3, Mlakić 6, Sulejmanagić 2 i Glibić.

hercegovina.info