Filip Vistorop: Ambicije su vrh tablice, ali idemo utakmicu po utakmicu

Filip Vistorop, HMRK Zrinjski
Plemići se trenutno nalaze na četvrtoj poziciji, a samo ih nekoliko bodova dijeli od samog vrha tablice što je fantastičan rezultat s obzirom da se radi o mladoj ekipi uglavnom sastavljenoj od domaćih igrača iz Škole rukometa Zrinjski uz kvalitetna pojačanja iz regije.

Jedan od najboljih u ovoj sezoni je i hrvatski juniorski reprezentativac Filip Vistorop koji se sjajnim igrama ove sezone pretvorio u jednog od nositelja igre Mostaraca, a svoj doprinos dao je i u prethodnom kolu s pet postignutih golova: "Ne mogu reći da smo se nadali pobjedi u Goraždu jer je to jedna dobra ekipa na svome terenu i igra jedan iskusni rukomet. Međutim, kao ekipa smo se dogovorili odigrat taj susret najbolje što možemo što se i pokazalo za vrijeme utakmice gdje smo im se odvojili već u prvom poluvremenu i držali razliku do kraja utakmice".

Rukometaši Zrinjskog su trenutno četvrtoplasirana momčad. Mogu li pomrsiti račune i uključiti se u borbu za titulu: "Naravno, naše ambicije su biti u vrhu same tablice, ali s obzirom da nas čeka težak raspored, idemo utakmicu po utakmicu te ćemo izvlačiti maksimum iz svakog kola", ističe Vistorop.

Pred sam početak sezone, Zrinjski su pokosile ozljede važnih igrača: Džebe, Mandarića, Perića i Boškovića što je sigurno utjecalo na igru Plemića: "Puno ozljeda nas je pokosilo na samom početku sezone i izostanci tih igrača nisu davali neku nadu za nas, ali ipak smo izgurali i dali maksimum od sebe i na kraju se isplatilo. Povratak ozlijeđenih Mandarića i Perića puno pomaže jer nam slijedi jako težak raspored i vjerujem kako će svaki od tih igrača odraditi svoj dio posla kako to najbolje zna. Izostanci Džebe i Boškovića se ne osjete toliko jer su svoju priliku iskoristili igrači koji su ih zamijenili i odrađuju taj dio posla na onom nivou kakvom bi i oni sami uradili, ali su sigurno i više nego potrebni našoj momčadi s obzirom na iskustvo i kvalitetu."

Mostarcima ove subote od 19:30 u goste dolazi RK Derventa, ekipa koju su već svladali u prvom dijelu sezonu na gostovanju: "Dolazi nam jedna ekipa sa sredine tablice, jako iskusna, ali mislim da ćemo ući u utakmicu kako spada i odigrati prvo poluvrijeme kao u Goraždu te već tu riješiti utakmicu u našu korist. Ovim putem pozivam sve navijače i ljubitelje rukometa i obitelji Zrinjski da dođu i podrže nas u utakmici protiv Dervente", naveo je za kraj dvadesetogodišnji Vistorop.

Utakmica HMRK Zrinjski Mostar - RK Derventa na rasporedu je u subotu, 03.03.2018. godine od 19:30 u dvorani na Bijelom Brijegu.

HMRK Zrinjski