Domaćini osvajači Grude cupa 2010.

Najbolji vratar turnira je vratar ekipe Zrinjski Dinko Šakota, najbolji strijelac sa 21. postignutim pogotkom je Širokobriježanin Ivan Lasić, dok je najbolji igrač ovogodišnjeg turnira Josip Rudeš.


Turnir je otvoren utakmicom Gruda i Imotskog u prvoj polufinalnoj utakmici koja je počela u 10. sati, završivši rezultatom 31:23.

U drugoj polufinalnoj utakmici snage su odmjerili rukometaši Širokog Brijega i Zrinjskog iz Mostara, a ista je završila rezutatom 30:23 u korist Širokobriježana.


Uslijedila je utakmica za treće mjesto između Zrinjskog i Imotskih Sokolova. Nakon sportske borbe Mostarci su bili bolji i pobjedili Imoćane rezultatom 27:26.

Velika finalna utakmica odigrala se između domaćina i rukometaša iz Širokog Brijega. U borbenoj atmosferi Gruđani su odnijeli naslov ovogodišnjeg turnira GRUDE CUP 2010. pobjedom 28:26.

Najbolji vratar turnira je vratar ekipe Zrinjski Dinko Šakota, najbolji strijelac sa 21. postignutim pogotkom je Širokobriježanin Ivan Lasić, dok je najbolji igrač ovogodišnjeg turnira Josip Rudeš iz domaćih redova.


Domaćini su ujedno i osvajači ovogodišnjeg turnira. Turnir je bio pod pokroviteljstvom Općine Grude.

F.B./Boboska.com
FOTO: Boboska.com