FOTO  Doček srebrnih rukometaša u Ljubuškom

Doček rukometaša u Ljubuškom
hercegovina.info

Nakon što je više od 10.000 ljudi dočekalo srebrne rukometaše sinoć u Mostaru, danas se od 12:00 očekuje dolazak Davida Mandića, Josipa Šarca i Mateja Hrstića u grad rukometa - Ljubuški! Tijek događanja uživo pratite na hercegovina.info.

Pregledajte cijeli doček ovdje!

13:08 Program završava, a igrači neumorno daju autograme stotinama mladih Ljubušaka.

12:50 David Mandić: "Ovo je neopisivo. U ovoj dvorani smo započeli. Mi smo svi prijatelji. Sa Šarcem sam išao u školu. Ovo su moji prijatelji i moja braća", u tom trenutku su se sva trojica zagrlili.

12:49 Matej Hrstić: "Ovo je predivno, biti ovako dočekan u svom gradu. Djeco trenirajte rukomet, Izviđač to ima, ja vjerujem u vas da i vi možete jednog dana biti tu."

12:47 Igrači zajedno slave s navijačima! Prvi je na pozornicu izašao Josip Šarac: "Dočekani smo u Zagrebu i sinoć u Mostaru, ali ovaj doček u našem gradu ima dušu".

Doček rukometaša u Ljubuškom

12:36 Šarac, Mandić i Hrstić su izašli na pozornicu. Dvorana u glas s njima pjeva "Ponosna moja je zemlja Hercegovina".

12:33 Tribina Gradske sportske dvorane u Ljubuškom je krcata! Očekuje se dolazak srebrnih Ljubušaka!

Doček rukometaša u Ljubuškom

12:18 Nakon glazbenog bloka grupe Konobe, slijedi projekcija filma o RK Izviđač u trajanju od 8 minuta.

12:01 Nevenko Barbarić, gradonačelnik Ljubuškog za hercegovina.info je izjavio: “Svojim igrama i osvojenom srebrnom medaljom zlatnog sjaja, momci su cijeloj Hrvatskoj, Hercegovini i svim Ljubušacima podarili trenutke oduševljenja i ponosa. Svojim igrama su nanovo podsjetili na ljubuško sportsko čudo i najbolju sportsku priču našeg grada – RK Izviđač. Hvala im svima".

11:57 Prisutne će zabavljati grupa Konoba.

11:50 Tu su brojne novinarske ekipe. Miljenko Karačić: "Ovo danas u Ljubuškom i sinoć u Mostaru pokazuje koliko Hercegovina cijeni sport, koliko voli svoje sinove. Tim momcima se svaki trud isplatio i svima mogu biti za primjer", poručila je legenda hercegovačkog novinarstva.

11:48 Prekinuta je nastava u školama. Sve više navijača, a naročito mladih stiže, u dvoranu. Velika je gužva na ulazu

11:45 Sportska dvorana u Ljubuškom se puni. Pristigao je veliki broj navijača, ne samo iz Ljubuškog već i okolnih mjesta