Denis Buntić potpisao za Izviđač

Denis Buntić, Denis Buntić, Hrvtatska, Švedska, Denis Buntić, HRK Izviđač, Denis Buntić, reprezentacija, Denis Buntić, hrvatska rukometna reprezentacija, Denis Buntić, HRK Izviđač, Denis Buntić, Portret prvaka, albert pehar
...što će mu biti povratak u ovaj klub poslije 12 godina, a službeno predstavljanje velikog pojačanja Izviđača se očekuje u sljedećim danima.

Buntić je svoju vrlo uspješnu karijeru počeo upravo u Izviđaču, a potom je još igrao za Zagreb, Cimos, Ademar Leon, Kielce, te Pick Szeged.

Za najbolju vrstu Hrvatske rođeni Ljubušak je nastupio na 131 utakmici, a tom prilikom je postigao 292 gola. Sudjelovao je u nekim od najvećih uspjeha hrvatskog rukometa, pa je tako s Kaubojima osvojio brončanu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine, srebro na Svjetskom prvenstvu 2005. u Tunisu, te 2009. godine u Hrvatskoj kao i srebro na Europskom prvenstvu 2010. godine u Austriji, te broncu dvije godine kasnije u Srbiji.

Također, Buntić je s mediteranskom reprezentacijom Hrvatske osvojio srebrnu medalju na Mediteranskim igrama u Almeriji 2005. godine.

Za reprezentaciju Hrvatske posljednji put je nastupio na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj koje je nedavno okončano kada je nakon prve utakmice na prvenstvu zamijenio ozlijeđenog Domagoja Duvnjaka.

Ipak, za drugu fazu prvenstva Buntić nije bio u sastavu jer je izbornik Lino Červar umjesto njega pozvao pivota Marina Marića, a 35-godišnji desni bek je nakon prvenstva odlučio okončati reprezentativnu karijeru.

ljubuski.net