FOTO/VIDEO  Chrapkowski: Ovo je sramota za rukomet

rukomet, SP u rukometu,  Piotr Chrapkowski, Poljska, katar

Ponajbolji poljski rukometaš Piotr Chrapkowski nije se mogao suzdržati nakon što je Poljska poražena u polufinalu SP-a. Katar je nemoguće pobijediti, rekao je Piotr.

- Ovo je sramota za svjetski rukomet, jasan je bio Piotr Chrapkowski poslije poraza Poljske u polufinalu Svjetskog prvenstva. Katar je slavio s 31-29, ali poljski rukometaš misli da su im najbolji igrači bili Nikolić i Stojković, suci iz Srbije.

- Svi su vidjeli što su suci napravili. Nemoguće je bilo dobiti neku odluku na svoju stranu, ne znam je li Katar već kupio prvenstvo, ali ovo je sramota. Suci bi trebali biti suspendirani, da nikad više ne sude - počeo je Chrapkowski, pa sam nastavio dalje:


- Svatko to može vidjeti. Svaki normalni rukometni gledatelj zna da se rezultat znao i prije nego je utakmica počela.

I njemački reprezentativci poslije poraza od domaćina u četvrtfinalu slično su govorili, uz zaključak da Katar nije dopušteno pobijediti.

- Nemoguće je pobijediti Katar. Prijestupi, fauli u napadu, njihova dva isključenja, a naših deset... To nije normalno. Takve se stvari ne događaju na normalnim utakmicama - zaključio je Chrapkowski, koji je ostao bez gola u polufinalu.

Bilo kako bilo, reprezentacija Katara u kojoj je najmanje Katarana, a igraju stranci, ušla je u finale Svjetskog prvenstva, a na njihovom povijesnom putu stoji im velika Francuska koja se sigurno neće predati bez borbe.