Čapljinac Krešimir Krešić na probi u RK Dubrava Zagreb

Krešimir Krešić, HRK Čapljina
Mladi Čapljinac odazvao se na poziv koji je dobio od predsjednika RK "Dubrave", da dođe na kratku provjeru u Zagreb.

Vrijedi istaknuti kako rukometaše Dubrave treniraju Vlado Šola, proslavljeni vratar Hrvatske rukometne reprezentacije i Davor Dominiković poznati hrvatski rukometaš.

Darijan Bošković, predsjednik Rukometne Akademije Čapljina, ističe kako su iznenađeni motorikom i tehnikom koju posjeduje Krešić.

"Poziv koji je dobio naš polaznik Krešimir Krešić dokaz je da radimo izvrstan posao. Odazvali smo se na poziv predsjednika RK "Dubrava" Zagreb, da Krešimir bude na kratkoj provjeri u klubu Dubrava, u kojoj je trener proslavljeni vratar Hrvatske rukometne reprezentacije Vlado Šola, a pomoćnik do nedavni ministar obrane Davor Dominiković. Znamo kako su ova dva rukometaša osvajači svjetskih i europskih medalja, a mogu reći da su već "bacili" oko na našeg Krešimira", kazao je Bošković.

Tijekom svibnja znat će se detalji vezani za buduću karijeru mladog Krešića.

"Već prvi dan svi su bili ugodno iznenađeni motorikom i pokretljivošću koju posjeduje Krešimir, s obzirom da je visok preko dva metra. Također vrijedi kazati kako nisu dopustili da im mladi ljevak izmakne iz ruku, pa smo počeli pregovore za prelazak u RK "Dubravu" i daljnju suradnju. Tijekom narednih mjesec dana znati ćemo sve detalje, o čemu će javnost biti obaviještena. Smatram da bi njegov uspjeh bila velika promocija za Rukometu Akademiju Čapljina kao i za cijelu općinu Čapljina", zaključio je Darijan Bošković, predsjednik Rukometne Akademije Čapljina.

ČAportal