Čapljina: Turnir u mini rukometu

Čapljina: Turnir u mini rukometu

...u kojem će nastupiti 23 ekipe iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Na turnir dolaze ekipe: ŽRK KTC KRIŽEVCI iz Križevaca, ŽRK HOTELI MAKARSKA iz Makarske, RK METKOVIĆ 1963 iz Metkovića, RK JERKOVAC iz Metkovića, BHA ŠR VISOKO iz Visokog, RK IZVIĐAČ iz Ljubuškog, RK NEUM iz Neuma, RK MEĐUGORJE iz Međugorja, HMRK ZRINJSKI iz Mostara i mi kao domaćini RA ČAPLJINA iz Čapljine.

Turnir se igra u 2006/07 god. i u 2008 i mlađi. Prema saznanjima iz klubova koji nam dolaze u subotu ćemo ugostiti preko 200 mališana. Ovo nam je prvi turnir i uspjeli smo skupiti ekipe sa svih strana, a ovim putem najavljujemo da ćemo u 2018. godini imati još jači turnir i sa puno više ekipa.

Na turniru će nam se pridružiti i proslavljeni hrvatski rukometaš, osvajač olimpijske medalje Nikša Kaleb, proslavljeni bosanskohercegovački igrač i kapetan reprezentacije BiH - Nikola Prce i reprezentivac BiH i igrač RK NEXE - Marin Vegar. Ovim putem pozivamo sve ljubitelje rukometa koji se budu nalazili u blizini Čapljine, da dođu u Gradsku sportsku dvoranu Čapljina i da svi zajedno uživamo u veselju,fer i korektnoj igri, poručuju iz Rukometne Akademije Čapljina.