Apel navijačima: HŽRK Zrinjski nema novca da plati autobus za gostovanje

...kojim cure trebaju ići na gostovanje u Živinice. Prije samo mjesec dana svi su se kleli u HŽRK Zrinsjki koji je uspješno nastupao u Europskom natjecanju. Pojavili su se u dvorani neki novi prijatelji naših rukometašica, a to prijateljstvo je trajalo koliko i životni vijek jednog leptira.

Nakon ispadanja iz Europe naše rukometašice su se vratile u sumornu stvarnost skadnovnice domaćih natjecanja. Opao je interes medija, oni koji su obećavali pomoć svoja obećanje nisu ispunili i klub je gotovo došao na prosjački štap. Ljudi iz kluba koje smo kontaktirali ne žele komentirati novonastalu situaciju, i kako saznajemo daju sve od sebe da osiguraju novac za autobus, i bar jedan obrok rukometašicama koje bi da igraju bilo gdje drugo bile zvijezde punih džepova. One i jesu naše zvijezde, zvijezde Mostara i Hercegovine, ali od toga se ne može platiti autobus niti ručak igračicama.

Činjenice kažu:

HŽRK Zrinjski je najuspješniji športski kolektiv Mostara u protekloj godini.

Ivana Mlakić je najbolja sportašica Mostara za 2012. godinu

Andrea Prusina je najbolja sportašica Ljubuškog za 2012. godinu

HŽRK Zrinjski je ostvario najveći uspjeh u povijeti BH ženskog rukometa plasmanom u 1/4 Challange Cupa

HŽRK Zrinjski je najvjerojatnije novi šampion BiH, te polufinalista Kupa BiH.

Ukoliko klub sa ovakvim rezultatima ne može egzistirati onda je najbolje ukinuti sport u ovoj državi. Po našim saznanjima stanje je zaista alarmantno, i ukoliko se ne pronađu pare za autobus postoji mogućnost da se ne ode u Živinice i tako ugrozi titula prvaka države.

Kako ne preostaje drugi način skupina navijača se sama organizirala i ponudila pomoć klubu. Ovim putem pozivaju sve navijače i simpatizere HŽRK Zrinjski da dođu na večerašnji trening naših Plemkinja , te da skromnim novčanim prilozima pomognu odlazak klubu u Živinice. Trening počinje u 17. sati.

HERCEGOVINA.info