Anja Tambić: Navijači su naš osmi igrač

Zrinjski-Ilidža
...kolu Plemkinje su svladale ŽRK Ilidžu. Jedna od junakinja utakmice svakako je bila i popularna Anja Tambić, i evo što je rekla za naš portal HERCEGOVINA.info.

Kao prvo čestitke za sjajan nastup protiv Ilidže?

Veliki pozdrav za vas i hvala vam na čestitkama.

Da li si se nadala pobjedi i da ćeš upravo ti biti igračica utakmice?

Cijeli se tjedan pripremamo za Ilidžu i vjerovali smo da možemo da ih pobjedimo. Sve smo dale svoj maksimum ma toj utakmici i naravno na kraju smo zasluzeno slavile. Svakako da se nisam nadala, rukomet je kolektivni sport, a to što sam ja najbolja svakako mi je drago jer sam sama sebi digla samopouzdanje i naravno dokazala da se na mene može računati u teškim utakmicama.

Kako se osjećaš kada navijači skandiraju tvoje ime?

Osjećam se odlično jer navijači su naš osmi igrač i svakako su bili veliki faktor u ovoj pobjedi jer smo igrale nošene njihovom podrškom.  Nadam da će ih iz utakmicu u utakmicu bit sve više i više.

Plemkinje su opet sportski hit Mostara, kome možemo zahvaliti najviše za taj uspon, naravno sem Vas igračica?

Drago mi je da se Plemkinje vraćaju na stare staze, mi jako teško treniramo i radimo što dokazujemo dobrim rezultatima. Naravno tu su uz nas i naš trener Avdalović i Damir Kljajo Ćalta bez kojih ne bi opstali.

Slijedi Gradski derbi. Kakva je tvoja prognoza za tu utakmicu?

Pa ne volim prije utakmi davati prognoze jer uvijek postoji mala doza nervoze. Svakako da ćemo mi dati sve od sebe, tako da vjerujem u naš dobar rezultat.

Plemkinje su i među 4 najbolje ekipe u Kupu. Što možemo tu očekivati?

Što se tiče kupa nadam se da ćemo doći u finale i nadam se da ćemo ga uspjeti osvojiti uz malo sportske sreće, iako je kup druga vrsta natjecanja od prvenstva i svakome dajem podjednake šanse da ga osvoji.

Evo za kraj poruka navijačima?

Prvo bih se zahvalila svima koji su bili protiv Ilidže i bodrili nas, i nadam se da će podrška u slijedećim utakmicama sa tribina biti još bolja.

HERCEGOVINA.info