Anela Prguda: Krivaja nam ne bi trebala predstavljati problem

...Krivaje, i evo što je za naš portal o toj, ali i utakmicama koje slijede rekla Anela Prguda.

Da li ste lani u ovo vrijeme mogli zamisliti da ćete postići ovolike uspjehe?

Vjerujete da nam je netko pričao da ćemo ovo sve postići i ovako daleko doći u Europi i u prvenstvu ne bi vjerovala, al eto uspjele smo i na kraju svega to je nagrada za naš rad, trud i volju.

U subotu se nastavlja natjecanje u Premijer ligi, što očekujete od prve urakmice sa Krivajom koja je nanijela jedini poraz Zrinjskom?

Što se tiče Krivaje mislim da nam to neće biti problem. Ja osobno ne poznajem tu ekipu jer prošlu polusezonu nisam igrala tu utakmicu koju smo izgubile gore u Zavidovićima. Iskreno ako odigramo našu igru pobjeda neće doći u pitanje.

U Kupu BiH protivnik je Ilidža, koliko su ozbiljan protivnik Zrinjskog.

Vidite Ilidža je dobra ekipa, imaju nekoliko iskusnih igračica ali mislim da ipak mi prolazimo dalje. Samo se nadamo da će nas ozljede zaobići i da nas umor neće svladati jer raspored utakmica je toliko gust u tri natjecanja u kojima nastupamo.

Utakmica decenije je ipak ona sa Samoborom, kakva su očekivanja?

Što se tiče Samobora tu sam sigurna da ćemo dati sve od sebe i da ćemo zadnji atom snage i srce ostaviti na terenu, pa onda što bude. Samobor je iskusnija ekipa, imaju jaču ligu ali mi ćemo dati sve od sebe da prođemo u dalje natjecanje.

Da li si ti zadovoljna svojom trenutnom formom?

Mislim da sam u dobroj formi trenutno, ali uvijek se može bolje.

Što jedna rukometašica radi u slobodno vrijeme?

Slobodnog vremena nemam baš puno, a ono malo što imam iskoristim da se malo odmorim od obveza.

Što očekuješ u nastavku karijere, kakvi su ti planovi?

Prvo da ovo sve privedemo kraju i da osvojimo sve što se može osvojiti, pa ću onda vidjeti i razmišljati što i kako dalje.

Poruka navijačima i našim čitateljima?

Pozivam sve ljubitelje rukometa da dođu u što većem broju da nas bodre i da uz pomoć njih donesemo titulu prvaka u Mostar i da što dalje doguramo u Europi.

Utakmica HŽRK Zrinjski-ŽRK Krivaja igra se sutra (subota)sa početkom u 18. sati u dvorani na Bijelom Brijegu.