Alilović najboljoj momčadi svijeta obranio 38 posto udaraca

Pobjedu domaćih neizvjesnom je koliko-toliko održavao Mirko Alilović. Skinuo je sastavu španjolskoga i europskog prvaka 14 lopti od 37 udaraca u okvir svog gola, što iznosi vrlo dobrih 38 posto.

U redovima poražene momčadi Denis Buntić zabio je četiri gola ali i potrošio 11 lopti. Nakon njega najveće si je ovlasti uzimao Damir Bičanić zabivši dva gola iz sedam pokušaja. BiH-reprezentativac Nikola Prce dodao je jedan gol iz jednog pokušaja.

Kod pobjednika je Petar Metličić zabio dva gola iz tri pokušaja, a sa po četiri gola najprecizniji su bili Morros de Argila i Jerome Fernandez. Arpad Šterbik bio je još bolji od Halilovića: obranio je 16 od 36 gostujućih udaraca (44%).

Od BiH-reprezentativaca istaknuo se golman Barcelone Danijel Šarić, koji je obranio 14 lopti u gostujućoj pobjedi Katalonaca kod Toleda 30-24. U domaćoj je momčadi Darko Martinović zabio tri gola iz četiri pokušaja. Antequera je izgubila kod Granollersa 34-27, a desni vanjski rukometaš gostiju Branislav Obradović četiri se puta upisao u listu strijelaca. Pucao je sedam puta.

totalsport