Real u velikim problemima: Misteriozna ozljeda Luke Modrića

Real Madrid, luka modrć, ozljeda
Luka Modrić danas se nije pojavio na treningu Real Madrida. Španjolski mediji javljaju da se hrvatski veznjak ozlijedio pred kraj jučerašnjeg treninga te je danas bio na liječničkim pretragama.

Pretrage su pokazale da se radi o ozljedi zadnje lože, a to je na press-konferenciji potvrdio i trener Reala Zinedine Zidane.

„Osjetio je bol u butnom mišiću tako da danas nije trenirao. Nadam se kako nije ništa ozbiljno, imam puno povjerenje u našu liječničku službu", kazao je Zidane u najavi utakmice s Leganesom. Španjolski mediji pušu i na hladno te upozoravaju da se s takvim ozljedama nikad ne zna koliko će trajati oporavak.

Izvjesno je da Modrić neće nastupiti u zaostaloj utakmici 16. kola Primere protiv Leganesa, koja se igra sutra. Zinedine Zidane odmorio je Modrića u prošlom kolu na gostovanju u Sevilli kod Betisa. Modrić je bio najavljen u početnoj postavi za utakmicu s Leganesom, no sada je pitanje hoće li se oporaviti i do uzvratne utakmice s PSG-om u osmini finala Lige prvaka.

Vallejo, Kroos i Marcelo u procesu su oporavka od ozljeda. Kroos se ozlijedio u prvoj utakmici protiv PSG-a i, kako stvari stoje, upitan je za uzvrat, dok se Marcelo ozlijedio protiv Betisa, a danas je također bio na liječnikom pregledu.

Dakle, Real je u popriličnim problemima, jer ga u narednom razdoblju očekuje izrazito zgusnut raspored. Madriđani će od 21. do 27. veljače odigrati tri prvenstvene utakmice (Leganes, Alaves, Espanyol), zatim 3. ožujka igraju s Getafeom u 27. kolu, a potom ih 6. ožujka očekuje uzvratna utakmica s PSG-om na Parku prinčeva. To je za Real utakmica sezone i jasno je da Zidane želi imati na dispoziciji sve igrače. Pitanje je hoće li mu se želja ispuniti?

gol.hr