AUDIO: Plemići spremni za uzvrat protiv Odensea

Danas je u prostorijama HŠK Zrinjski održana tiskovna konferencija na kojoj su u prvom dijelu predstavljena dva nova igrača u ekipi Plemića a u drugom dijelu je najavljen sljedeći europski ispit Zrinjskog, onaj protiv Odensea, koji je na rasporedu u četvrtak.

Pojačanja u ekipi Zrinjskog su Ivanu Lendrić i Fenan Salčinović, koji su upitani za ambicije rekli kako znaju da su došli u klub s velikim ambicijama i kako se nadaju da će se uspjeti nametnuti treneru Joviću. Sam trener Jović je rekao kako se radi o mladim, talentiranim i ambicioznim igračima za koje smatra da će donijeti dodatnu kvalitetu u igri prema naprijed.

Drugi dio konferencije posvećen je ogledu sa Odenseom, za koji trener Jović kaže:

„Mislim da je Odense kvalitetna ekipa, što su oni potvrdili i u prvoj utakmici, također mislim da je rezultat 5:5 da bi uloga favorita i dalje bila na njihovoj strani. Međutim uspjeli smo u prvoj utakmici ostvariti aktivan rezultat. Stanje u timu je izvanredno, igrači su osjetili ekipu Odensea i shvatili da se i protiv njih može igrati. Ja se nadam da će oni to i pokazati u utakmici u četvrtak, u ambijentu punog stadiona i uz podršku naših navijača.“

Dodajmo da se u odnosu na prvu utakmicu u sastav vraćaju Ivanković i Džidić, s tim da Rizvanović neće imati pravo nastupa zbog suspenzije, te da je predsjednik kluba Ante Vidačak pozvao navijače da dođu na utakmicu u što većem broju ali i uputio molbu da se suzdrže od uporabe pirotehničkih sredstava zbog posebno rigoroznih kazni na europskim utakmicama.

AUDIO: Dragan Jović o pojačanjima

AUDIO: Dragan Jović najava uzvrata

AUDIO: Ante Vidačak o pojačanjima i o uzvratnom susretu

foto:zrinjski.info/tekst:pogled.ba