Zbog utrke posebna regulacija prometa na području Hercegovine

sv Ante, Humac, Ljubuški, biciklistički klub Mostar, dr. Smiljan Vidić, biciklistički klub Mostar, biciklisti, regulacija prometa, Mostar
...kako će sutra, zbog održavanja međunarodne cestovne biciklističke utrke, na području Hercegovačko-neretvanske i Zapadnohercegovačke županije doći do privremenih zastoja prometa,,a ulica ispred Tržnog centra Mepas Mall u Mostaru u oba smjera, bit će zatvorena za promet od 10 do 19 sati.

„Posebna regulacija prometa bit će od 12 do 17 sati na području općina Mostar, Široki Brijeg, Posušje, Grude, Ljubuški, Čapljina i Stolac Tim će se općinama kretati sudionici biciklističke utrke tako da će dolaziti do privremenih prekida prometa,posebice na raskrižjima.

Promet desnom trakom, kojom će se kretati biciklistička kolona zajedno sa službenim vozilima i policijom bit će usporen, a kolonu se neće smjeti preticati . Vozila koja budu dolazila iz drugog smjera morat će usporiti ili stati sa strane dok kolona ne prođe, priopćili su organizatori.

„U razdoblju od 16 do 17 sati na području južnog prilaza Mostara, mostarske zaobilaznice kao i na pravcu od Zalika do Tržnog centra Mepas Mall također će biti posebna regulacija prometa. Naime, par minuta prije nego sudionici biciklističke utrke prođu zatvorit će se promet na spomenutoj dionici kako ne bi došlo do prometnih incidenata.

Molimo stanovnike Mostara i Hercegovine na strpljenje i razumijevanje, te se ovim putem zahvaljujemo djelatnicima MUP-a ZHŽ-a i HNŽ-a na suradnji i angažiranosti oko organizacije ove utrke, stoji u priopćenju organizatora.