FOTO  Završeni Dani sporta Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru

studentski zbor
...i ove godine je  tradicionalno organizirao razna športska natjecanja pod nazivom "Dani sporta".

Svi studenti imali su priliku natjecati se u šahu i tavli, stolnom tenisu, tenisu, kuglanju, košarci i rukometu.

Najviše uspjeha ostvarili su studenti FPMOZ-a sa studija kineziologije, među kojima se ističe Patrik Jovanović koji je uz samo jedan izgubljeni gem osvojio teniski turnir. Studenti FPMOZ-a ostvarili su prvo i treće mjesto u rukometu, sva tri prva mjesta u basketu, prvo mjesto u kuglanju, a kolegica Maja Vranjić pobjedila je muške kolege u stolnom tenisu i osvojila fantastično treće mjesto. Student FPMOZ-a Grgur Ćorić bio je zadužen za organizaciju sportskih natjecanja te je zajedno sa svim kolegicama i kolegama zaslužan što je sve prošlo u sportskom i prijateljskom duhu.

Šah

Titula najboljeg šahiste uvjerljivo je otišla u ruke Juri Matijeviću, studentu Pravnog fakulteta koji je pobijedio sve suparnike u svih 7 odigranih mečeva i ostvario maksimalni učinak. Drugo mjesto je osvojio Križan Tomić, student Građevinskog fakulteta dok je treće mjesto u teškoj konkurenciji izvukao Dario Sesar student strojarstva u Mostaru.

Tavla

U natjecanju tavle najuspješniji student je bio Miran Đorđevski s Ekonomskog fakulteta koji je u finalu porazio Ivana Brajkovića s Građevinskog fakulteta, dok je treće mjesto pripalo Mariu Kvesiću s Ekonomskog fakulteta.

Košarka

Polufinale:
"Čarobnjaci iz Šipova" 6:16 "Tepsija"
"Fora likovi" 7:16 "Seen braća"

Za 3. mjesto:
"Fora likovi" 16:9 "Čarobnjaci iz Šipova"

FINALE
"Tepsija" 8:16 "Seen braća"

1. "Seen braća" (Filip Novak, Darko Smiljanić, Zen Čičević, Darko Pivić)

2. "Tepsija" (Grgur Ćorić, Dario Mustapić, Čedomir Sudar, Toni Kožul)

3. "Fora likovi" (Tonči Jović, Toni Pavković, Dražen Petrović, Filip Zovko)

Rukomet

Polufinale:
"Rekreativci" 6:17 "Promaja u glavi"
"Fora likovi" 12:18 "Drvena kamenja"

Za 3. mjesto:
"Rekreativci" 13:16 "Fora likovi"

FINALE
"Promaja u glavi" 15:17 "Drvena kamenja"

1.Drvena kamenja (Mario Babić, Josip Grabovac, Franjo Arapović, Ivan Džolić, Ivan Primirac, Framko Boras, Matej Sarajlić i Ivan Ilijašev)
2. Promaja u glavi(Luka Barbarić, Ivan Mucić, Antonio Bwncun, Luka Šego, Antonio Matić, Josip Nakić, Petar Dujmović, Matan Mateljak, Igor Knezović i Mile Kneović)
3. Fora likovi( Dražen Petrović, Dino Meić, Renato Kožulić, Luka Erceg, Stjepan-Matej Lovrić, Ante Topić, Dario Zubonja, Mislav Zovak. Filip Ćurić i Luka Čuturić)

Kuglanje

Studentice:
1. Klara Mršo, 333 boda
2. Marijana Šimunović, 330 bodova
3. Iva Bakula, 311 bodova

Studenti:
1. Marko Džoić, 452 boda
2. Toni Ćorić, 446 bodova
3. Marko Petrović, 438 bodova

Stolni tenis

Najuspješniji stolnom u tenisu je bio Toni Vranjić, student Građevinskog fakulteta koji je osvojio turnir bez izgubljenog seta, a u finalu je savladao klupskog kolegu Nikolu Jurića s Fakulteta zdravstvenih studija 3-0, dok je trećeplasirana bila Maja Vranjić, studentica Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti koja je za treće mjesto pobjedila Vidana Krešica sa 3-0.

Tenis

Najuspješniji u tenisu bio je Patrik Jovanović FPMOZ. Drugo mjesto osvojio je Mario Kvesić EF, dok je treći Deni Vlahi FPMOZ.

U srijedu 7.6. u Arena sport Centru igra se završnica Sveučilišne malonogometne lige makon čega će uslijediti dodjela pehara i koncert Ivana Zaka u klubu Daleka obala.

HERCEGOVINA.info