Zašto Marina Čilića nismo gledali na Hrvatskoj televiziji?

...dnosno, partijski bilten SDP-a i Ive Josipovića, na svom programu pokazivala je uobičajeni subotnji drijemež. Nije im, dakako, palo napamet da bi prenosili Čilićev meč života, koji bi to bio čak i da je sjajni Hrvat iz Međugorja, izgubio s obzirom na činjenicu da je samo polufinale Grand Slam turnira veliki rezultat za hrvatski tenis koji već 13 godina nema tenisača koji je igrao finale turnira takve razine.

Očito su na Hrvatskoj televiziji ubogog tajkuna i partijskog komesara, Gorana Radmana, računali s Čilićevim porazom,  srećom, ponovno su se prevarili. Gdje se izgubio glas Miće Dušanovića? Međutim, ponedjeljak u 23 sata ne mogu izbjeći odgovornost prema onima koji financiraju tu moralnu kaljužu na Prisavlju, dakako, nas, obične, hrvatske građane, koji prisilno plaćaju tv pretplatu. Finale se očekuje na Hrvatskoj televiziji, osim ako Josipović i Milanović nemaju zakazanu neku večeru s Mirelom Holy? U tom slučaju bi Munižabu sa sto novinara i jednim 'raz...' za....m trebalo poslati na večeru kako bi HTV imao ekskluzivu, piše tinolovka-news.com.

Uopće nas, naravno, ne zanimaju opravdanja, pa, ako hoćete iskreno, ni razlozi, zašto Radmanova prćija nije prenosila polufinale US Opena, činjenica da to nisu učinili i da su se ponovno osramotili uživajući kroz legalnu pljačku u novcu hrvatske sirotinje sasvim je dovoljna. Nemaju svi Hrvati u svojim domovima mogućnost gledati Eurosport, još manje znaju engleski, kao što to zna vječiti intelektualac Davor Butković, koji je engleski najbolje naučio namakajući se po Dubrovniku s jednim bivšim američkim veleposlanikom u Hrvatskoj, koji je danas, naravno, bogat kao knez, bogatiji čak i od Butkovića.

Najveći uspjeh hrvatskog tenisa, nakon Ivaniševićevog Wimbledona 2001. i osvajanja Davis Cupa četiri godine kasnije, tako nismo imali prilike vidjeti na javnoj televiziji iako partijska javna kuća radi punom parom dok im u pozadini trešti 'muzika' – Mile voli disco, a Elizabeta Gojan kolo šumadijsko...