FOTO  Vladimir Vladisavljević: Nadamo se pobjedi i nastavku niza pobjeda koji smo započeli

Vladimir Vladisavljević

Momčad Zrinjskog u ovu utakmicu ulazi sa prvog mjesta na ljestvici sa stopostotnim učinkom zabilježivši u tri utakmice, tri pobjede, dok Tango se nalazi na devetom mjestu i do sada nije osvojio ni jedan bod.

Povodom večerašnje utakmice porazgovarali smo sa pomoćnim trenerom HFC Zrinjski Vladimirom Vladisavljevićem koji je za naš portal istaknuo.

"Večeras nas u dvorani Bijeli Brijeg u 20:00 sati u okviru 4. kola Premijer futsal lige BiH očekuje utakmica protiv KMF Tango iz Istočnog Sarajeva. Iz prva tri kola imamo tri pobjede i jedina smo ekipa sa stopostotnim učinkom, a nadamo se da će tako ostati i nakon ovoga kola. Tango je ranije bila jedna vrlo iskusna i neugodna ekipa, ali ove godine su napravili dosta promjena, te nisu kvalitetni kao ranije. Sigurno da će večeras biti jedna teška utakmica. Ipak nadam se pobjedi i da ćemo nastaviti ovaj niz koji smo započeli."

"Što se tiče igračkog kadra, mogu slobodno reći da imamo "slatke brige". Nažalost još ne možemo računati na našeg kapetana Drežnjaka kao ni na Sesara koji su već duže vrijeme van stroja. Drežnjak se priključio i počeo lagano trenirati, ali normalno da ga ne računamo za ovu utakmicu", istaknuo je Vladisavljević.

"Ovom prilikom bi pozvao naše navijače da u što većem broju večeras dođu u dvoranu na Bijeli Brijeg i da nas podrže jer ova ekipa zasigurno to zaslužuje", kazao je na kraju razgovora za portal Hercegovina.info pomoćni trener HFC Zrinjski Vladimir Vladisavljević.