FOTO  Uspješna završnica WTA 125K Series Bol Open 2016

bol, turnir, tenis
Luksemburška tenisačica Mandy Minella odnijela je jučer pobjedu na teniskom turniru WTA 125K Series Bol Open 2016, s kojim koji se nakon 13 godina tenis na velika vrata vratio na Bluesun teniski centar u Bolu. Uz bogat zabavni program koji je pratio teniski turnir, Bol je ponovno zaživio i kao omiljena destinacija "partyjanera"!

Nakon 13 godina stanke, Bol je od 29. svibnja do 5. lipnja 2016. ponovno okupio tenisku elitu, ali i brojne goste koji su u Bol pristigli radi dobre zabave. Naime, tijekom posljednja dva dana, uz polufinale i finale turnira, u Bolu su se odvijali najzanimljiviji glazbeni sadržaji. U klubu Varadero, u noći s petka 3. lipnja na subotu, 4. lipnja, Bol je svojim partyjem protresao DJ Antoine, "hitmejker" poznat po pjesmama "Ma Chérie" i "globalno poznat Švicarski DJ i producent. Subotnju noć zapalila je Francuskinja Luyanna, a pred proglašenje pobjednice turnira, na veliko oduševljenje svih posjetitelja Bluesun tenis centra Bol, na terenu je svoju flamenco točku izvela Ana Karla Suarez, poznatija kao Baialando djevojka iz video spota Enruiquea Iglesiasa. Ova je kubanska ljepotica i vrhunska plesačica na Bol stigla kako bi predstavila svoje plesno umijeće, ali kako je i sama ljubiteljica tenisa, redovito je iz VIP lože pratila najznačajnije mečeve.

Jučerašnje finale turnira WTA 125K Series Bol 2016 nije propustila ni Iva Majoli, koja je turnir podržala i na dan otvorenja eghzibijskih mečem s Arantxom Sanchez Vicario. Turniru i popratnim događanjima u Bolu pridružili su se i brojni uzvanici, poduzetnik Jako Andabak, vlasnik hotelskog lanca Bluesun Hotels & Resorts, grupacije koja je ujedno bila i partner turnira, direktor glavnog ureda Turističke zajednice Hrvatske Ratomir Ivičić i mnogi drugi.

WTA turnir je u Bol vratila tvrtka Lucas sport, na čelu s direktorom Feliksom Lukasom, uz partnerstvo Bluesun Hotels & Resorts grupe i Općine Bol te TZ Bol.